menu
MYB Tekstil İş Kıyafetleri Sektörüne Yön Vermeye Devam Ediyor
MYB Tekstil İş Kıyafetleri Sektörüne Yön Vermeye Devam Ediyor
MYB Tekstil kurulduğu günden bu yana sürekli gelişmeye devam ediyor. Firmanın yaptığı Ar-Ge çalışmaları sonucunda çalışanlar için daha güvenli ve konforlu kıyafetler tasarlanıyor. Bilindiği gibi iş güvenliği oldukça önemli bir konudur.

Çalışanların sağlığının iş ortamında korunması ve iş kazalarının önlenmesinde mesai saatlerinde giyilen kıyafetlerin büyük önemi bulunuyor. İş güvenliği kanunu çerçevesinde belirlenen standartlarda iş kıyafetlerini MYB Tekstil üretiyor.

Çalışanlarının güvenliğine önem veren kurum ve kuruluşlar da firmanın ürettiği kaliteli ürünleri tercih ediyorlar. İşyerlerinde iş kazalarının en aza indirilmesi firmanın ve diğer iş kıyafetlerinin kullanılması ile mümkün oluyor. Her iş kolunda kullanılması zorunlu olan iş kıyafetleri ve ekipmanları bulunuyor. MYB Tekstil de bütün bu kıyafetleri ve ekipmanları üretiyor. Kurumsal firmalar çalışanlarının verimlerinin üst düzey olmasını MYB Tekstil ürünlerini kullanarak sağladıklarını belirtiyorlar. Firmanın kaliteden ödün vermiyor olması ile iş kıyafeti masraflarının minimuma indiği müşterileri tarafından vurgulanıyor.

Polar Mont Modelleri

MYB Tekstil tarafından üretilen polar mont modelleri çalışanların rahatlıkları ve kış mevsiminin soğuk havalarından etkilenmelerini önleyecek şekilde tasarlanmaktadır. Pek çok iş kolunda çalışanların soğuk havalardan etkilenmemesi amacıyla kışlık iş kıyafetleri arasında polar montlar yer alıyor. Bu montlar firmanın kendi renginde ve üzerinde logosu olacak şekilde üretilmektedirler. Yarım fermuarlı, tam fermuarlı olarak farklı modelleri bulunmaktadır. Firmanın faaliyet gösterdiği iş koluna uygun olarak modeller tasarlanıyor.

Polar mont yumuşak yapısı ile giyen kişi için konforlu bir kullanım sunmaktadır. Hafif yapısı ile uzun süre giyilse dahi ağırlık yapmamakta ve çeşitli ağrılara neden olmamaktadır. Hemşire forması gibi polar montlarda uzun süre giyilmeye uygun olarak üretiliyorlar. Nefes alan yapısı ile kişinin terlemesini de önlemektedirler. Esnek olan polar kişinin giydiğinde hareketlerinin kısıtlanmasını önlemektedir. MYB Tekstil tüm müşterileri için iş kollarına uygun modellerde ve renklerde montlar üretmektedir. Polar mont fiyatları uygun olması ile beklentileri karşılıyor. Çalışanlarına kışlık kıyafetler arasında polar mont vermek isteyen firmalar MYB Tekstil ile görüşerek fiyat teklifini alabilirler.

Sende Yorumla

https://www.sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports