menu
Halkbank kredi muslukları sonuna kadar açtı! 12 Ay geri ödemesiz 250 bin TL ye kadar kredi fırsatı
Halkbank kredi muslukları sonuna kadar açtı! 12 Ay geri ödemesiz 250 bin TL ye kadar kredi fırsatı
Halkbank, kendi işini kurmak isteyenlere destek olmak amacıyla 12 ay geri ödemesiz kredi veriyor. En az ilkokul mezunu olan ve 45 yaşından büyük olmayan vatandaşlar başvuru yapabilecek. Kredi için üst limit 250 bin TL ve 60 ay vade belirlendi. Başvurular Halkbank sayfası üzerinden alınacak. Şehit/gazi yakını veya engelli olan vatandaşlar 55 yaşını geçmemiş olmaları durumunda başvuru yapabilecek.

Halkbank kredi muslukları sonuna kadar açtı! 12 Ay geri ödemesiz 250 bin TL ye kadar kredi fırsatı Halkbank, kendi işini kurmak isteyenlere destek olmak amacıyla 12 ay geri ödemesiz kredi veriyor. En az ilkokul mezunu olan ve 45 yaşından büyük olmayan vatandaşlar başvuru yapabilecek. Kredi için üst limit 250 bin TL ve 60 ay vade belirlendi. Başvurular Halkbank sayfası üzerinden alınacak. Şehit/gazi yakını veya engelli olan vatandaşlar 55 yaşını geçmemiş olmaları durumunda başvuru yapabilecek.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://www.sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports