menu
Ünlü model Bella Hadid Türkiye ve Suriye'de ki depremzedelere yardım kutusu...
Ünlü model Bella Hadid Türkiye ve Suriye'de ki depremzedelere yardım kutusu...
ABD'li ünlü model Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi. Ünlü model Bella Hadid, Türkiye ve Suriye'deki depremler sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum." ifadelerini kullandı.

Ünlü model Bella Hadid Türkiye ve Suriye'de ki depremzedelere yardım kutusu... ABD'li ünlü model Bella Hadid depremzedeler için Türkevi'ne yardım kutuları getirdi. Ünlü model Bella Hadid, Türkiye ve Suriye'deki depremler sonrasında sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum." ifadelerini kullandı.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://www.sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports