menu
Alkol Ürünlerine Rekor Zam Geldi, İşletmeler ve Tüketiciler Endişeli
Alkol Ürünlerine Rekor Zam Geldi, İşletmeler ve Tüketiciler Endişeli
Alkollü içeceklerin fiyatlarına yapılan rekor zam kararı sonrası, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklamalar ve yeni fiyat listeleri merak konusu oldu. Zam kararının nedeni henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, tekel ve diğer işletmeler de zamlı fiyatlar uygulanmaya başladı. Zam kararı, işletmeleri ve tüketicileri olumsuz etkileyecek gibi görünüyor.

Alkol Ürünlerine Rekor Zam Geldi, İşletmeler ve Tüketiciler Endişeli Alkollü içeceklerin fiyatlarına yapılan rekor zam kararı sonrası, Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan açıklamalar ve yeni fiyat listeleri merak konusu oldu. Zam kararının nedeni henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da, tekel ve diğer işletmeler de zamlı fiyatlar uygulanmaya başladı. Zam kararı, işletmeleri ve tüketicileri olumsuz etkileyecek gibi görünüyor.

Son dakika 7: Son dakika haberleri, gündem, ekonomi, magazin, spor, eğitim, en son haber, Haber 7, internet haber, güncel ve sondakika haberleri takip edin.

Sende Yorumla

https://www.sondakikahaberler.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!
Freelancer - Son dakika -- Son dakika - XSports